“Τι μας ξημέρωσε, Θεέ μου..” – Θρήνος για τον 35χρονο μηχανοδηγό που σκοτώθηκε ως επιβάτης στα Τέμπη

Οδύνη και βαθύτατη θλίψη επικρατεί στην Λαμία από την απώλεια ενός 35χρονου εργαζομένου της Hellenic Train, ο οποίος συγκαταλέγεται στα θύματα της πολύνεκρης σύγκρουσης μεταξύ δύο τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, στη μοιραία αμαξοστοιχία βρισκόταν ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι, μηχανοδηγός στην Hellenic Train, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ανέβαινε στην συμπρωτεύουσα ως επιβάτης, προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι και συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη “έφυγε” από κοντά τους. Αν και έμενε στην Αθήνα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασε μαζί τους, διασκεδάζοντας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, με βαθύ το αίσθημα του εθελοντισμού, που ενδιαφερόταν για όλους.

Ο πόνος είναι διάχυτος στα μηνύματα των φίλων του στο facebook:

Ένας ακόμη, υπάλληλος του ΟΣΕ βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα. Πρόκειται για 56χρονο από τη Στυλίδα, ενώ δύο ακόμη άτομα από τη Φθιώτιδα είχαν βάρδια στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Αναφορικά με τους ταξιδιώτες που επιβιβάστηκαν στο τραίνο από τους σταθμούς της Τιθορέας και του Λιανοκλαδίου, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ο αριθμός τους.

Πηγή: thetoc.gr