Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ερωτευτείτε με μια γυναίκα Σκορπιό, ποια είναι τα χαρακτηριστικά

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζωδια ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Και δεδομένου ότι το καλοκαίρι είναι γνωστό για το φλερτ, την αγάπη που ξαναγεννιέται κάτω από τον ήλιο και τα κύματα της θάλασσας, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Σκορπιός επίσης δελεάζεται από αυτήν την κατάσταση της φύσης και των ορμονών.

Αλλά πώς να ερωτεύεται μια γυναίκα Σκορπιού, τι θέλει από μια σχέση και ποια είναι τα ζωδια που πρέπει να αποφύγει; Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε κανένα βιβλίο γύρω από το ωροσκόπιο, απλώς διαβάστε παρακάτω. Η γυναίκα Σκορπιος έχει μια εξαιρετική ενέργεια που είναι αδύνατο να αγνοηθεί. Είναι η βασίλισσα του μετασχηματισμού, ο απατεώνας της αγάπης, πονηρός και ακαταμάχητος, ο κατακτητής του πάθους και ο τέλειος σύντροφος.

Ξέρω πώς να είμαι πολύ μυστηριώδης, ύπουλος, προκλητικός, αλλά και συναισθηματικός. Ορίστε όρια μεταξύ αγάπης και πάθους, αλλά πάντα επιλέξτε το καλύτερο. Ξέρω πώς να αποπλανήσω με τρόπο που κανένα άλλο ζωδιο δεν μπορεί. Είναι γεμάτη ίντριγκα και γοητεία. Προσελκύεται από άνδρες με ισχυρό χαρακτήρα, για τους οποίους παρουσιάζει μια πρόκληση από μόνη της.

 

Σκορπιός – Σκορπιός: Όντας και οι δύο ζώδια νερού έχουν τη δυνατότητα να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον στον αέρα, αλλά ταυτόχρονα η σύνδεση με το ίδιο το ζώδιο είναι επικίνδυνη, επειδή η υπερηφάνεια που χαρακτηρίζει τον Σκορπιό είναι αρκετά ισχυρή και μερικές φορές δύσκολη μάθετε ποιος πρέπει να ανέχεται σε ειδικές περιπτώσεις. Ωστόσο, η σύνδεση Σκορπιός – Σκορπιός είναι από τις ισχυρότερες και πιο συναισθηματικές συνδέσεις.

Σκορπιός – Παρθένος: Είναι μια σχέση που λειτουργεί αρκετά καλά επειδή υπάρχουν σημάδια που θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και οι δύο έχουν ηθική εργασίας για να θαυμάσουν. Επίσης, αυτά τα δύο ζώδια αγνοούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του άλλου και σχεδόν πάντα βρίσκουν κοινό έδαφος.

Σκορπιός – Ιχθείς. Αυτά τα δύο ζώδια έχουν άμεση έλξη, αλλά δεν διαρκούν πολύ, επειδή οι Ιχθείς αρχίζουν να γίνονται κτητικοί με την πάροδο του χρόνου και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο για τον Σκορπιό. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ένωση είναι ένας δεσμός που λειτουργεί καλά και είναι συχνά δια βίου.

Σκορπιός – Κριός: Είναι μια σχέση που πρέπει να αποφευχθεί, επειδή τα ζώδια που έχει ο Άρης θέλουν να έχουν συνεχώς έλεγχο σε όλα. Έτσι, όπως ο Κριός, ο Σκορπιός θα είναι πάντα σε πόλεμο για να φρενάρει τα πάντα για τη ζωή τους.

Σκορπιός – Τοξότης: Αυτή είναι μια αβέβαιη σχέση σε πολλές περιπτώσεις και συχνά συναντά έντονες συζητήσεις, επειδή οι ιδιοτροπίες του Τοξότη μερικές φορές γίνονται αφόρητες για τον Σκορπιό και τον κάνει να δείχνει τη χειρότερη πλευρά του. Κάτι τέτοιο καθιστά την κατάσταση πολύ δύσκολη.