Τηλεοπτική “βόμβα”! Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο MasterChef!

Μετά λοιπόν από δώδεκα χρόνια, ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο πρότζεκτ που τον ανέδειξε.

Το 2010 συστήθηκε μέσα από το «MasterChef» του MEGA, στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Μετά από μήνες μαγειρικών δοκιμασιών, ο Άκης Πετρετζίκης αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής και έγινε ο πρώτος Έλληνας MasterChef. Η πορεία που ακολούθησε σαρωτική, με τεράστιες επιτυχίες τόσο στην TV όσο και στον χώρο της εστίασης.

Μετά λοιπόν από δώδεκα χρόνια, ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο πρότζεκτ που τον ανέδειξε. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΜEGA, «Πάμε Δανάη!», ο σεφ θα βρεθεί ως guest σε κάποιο από τα επεισόδια του νέου κύκλου που θα βγει στον αέρα στις 16 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη, καθώς ο Άκης σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές στη μικρή οθόνη. Ο ίδιος, βέβαια, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους τρεις κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Να σημειωθεί ότι θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο φετινό «MasterChef». Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες: «Μία από τις αλλαγές είναι ότι δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια. Είμαστε μπαμπάδες και για να ξεκουραζόμαστε, η παραγωγή έχει προβλέψει γι΄ αυτό. Οπότε μας αγαπάνε πολύ και έχουν φροντίσει να έχουμε χρόνο με τις οικογένειές μας».

Αναφορικά με τις υπόλοιπες αλλαγές, στις οντισιόν θα υπάρχει η λευκή και η μαύρη ποδιά με την πρώτη να είναι το εισιτήριο για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιον τρόπο-μαγειρικό, θα σημαίνουν δεύτερη ευκαιρία. Όταν μπουν οι παίκτες στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τον προηγούμενο κύκλο. Δεν θα ξαναμπούν δηλαδή συμμετέχοντες που έχουν αποχωρήσει αλλά άτομα που πήραν τη μαύρη ποδιά.

Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως πρωταγωνίστρια και σε αυτόν τον κύκλο θα είναι η γαστρονομία, με απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης και παρέχουν ευκαιρίες ζωής και σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο.

newsbomb.gr