«Την πρώτη φορά που έπαιξα στην Επίδαυρο, ήμουν σε κατάσταση μέθης»

Τη διαφορά του σήμερα με τις πρώτες του εμπειρίες από το θέατρο της Επιδαύρου παρουσίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος μιλώντας για τις παραστάσεις του τότε είπε πως ήταν σε μία κατάσταση «μέθης» λόγω και των έντονων συναισθημάτων που ζούσε

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του «Στούντιο 4» για την εβδομάδα ήταν ο ηθοποιός, Χρήστος Λούλης, ο οποίος με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μία νύχτα στην Επίδαυρο», η οποία θα γίνει στο «ΡΕΞ» και πρωταγωνιστεί, μίλησε για τις εμπειρίες του από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στάθηκε, παράλληλα, και στο περιεχόμενο της αυριανής θεατρικής παράστασης. «Όταν ήμουν νεότερος, εκεί στα 25 που ήταν οι πρώτες εμπειρίες μου από την Επίδαυρο, τα μυαλά μου πήγαν να σκάσουν».

«Ήμουν σε μία κατάσταση μέθης, καθώς το ζούσα σαν να αφορούσε εμένα προσωπικά. Δεν ήθελα να τελειώνει και δεν τελείωνε ποτέ αυτή η κατάσταση μέθης που ζούσα, ακόμη και όταν κοιμόμουν και ξυπνούσα. Την τελευταία φορά που πήγα, πέρσι δηλαδή, κάνουμε την πρεμιέρα, ήρθε ο κόσμος και υπήρξαν πολλά συγχαρητήρια. Φάγαμε και ήπιαμε ένα ποτό μετά την παράσταση και γυρίσαμε στο δωμάτιο, όπου και άναψα ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι. Έβλεπα τον κόλπο της Επιδαύρου να χαράζει και μου φάνηκε κάτι πολύ κανονικό», είπε σχετικά με την τελευταία του εμπειρία από την Επίδαυρο και την αντίθεση με τις πρώτες του εμπειρίες.

reader.gr