«Της αγάπης μαχαιριά»: Η «παραμόρφωση» της πρωταγωνίστριας της σειράς που άλλαξε τα πάντα

Η σειρά «Της Αγάπης Μαχαιριά» έκανε πρεμιέρα το 2006 στον ΑΝΤ1 και ασχολήθηκε με το παμπάλαιο θέμα των κρητικών βεντετών.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον Κώστα Σόμμερ και τον Γιάννη Βόγλη, το κοινό πρωτογνώρισε την ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου, στον ρόλο μίας νεαρής και όμορφης Κρητικιάς.

Δεκατρία χρόνια μετά η Φαίη έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση, μεγαλώνει την κόρη της ενώ έχει χωρίσει από τον συνθέτη πρώην σύζυγό της και διδάσκει θέατρο σε σχολείο της Νέας Ιωνίας.

Πριν λίγα χρόνια είχε ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση ως καλεσμένη εκπομπής και είχε μιλήσει για την αλλαγή της ζωής της αλλά και για τις κατηγορίες ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές.

Σε δηλώσεις τις στην Espresso είχε απαντήσει σε σκληρό τόνο:

«Είμαι τόσο μικρή σε ηλικία, σχεδόν τριάντα χρόνων που δεν έχω ανάγκη να κάνω τίποτε από όλα αυτά που διαβάζω, τα οποία εκτός από αισχρά είναι και ψέματα. Μόνο τα μαλλιά μου αλλάζω τακτικά… αυτήν την κακοήθεια δεν την σταματά κανείς. […] Κάποιος χρειάζεται γυαλιά και κυρίως να πάψει να είναι εμμονικός μαζί μου. Δεν κατακρίνω τις επεμβάσεις αισθητικής. Απλώς εγώ τις φοβάμαι. Δέχομαι καλοπροαίρετα κάθε κριτική πάνω στη δουλειά μου, αλλά όσον αφορά στα σχόλια πάνω στην εμφάνισή μου, αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, λέγεται κακεντρέχεια».

dailymedia.gr