Το αιχμηρό σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου για το GNTM και τις διαγωνιζόμενες

Η Μαρία Κορινθίου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς έχει συζητηθεί πολύ, μεταξύ άλλων, και η αλλαγή των μαλλιών της σε ξανθά προκειμένου να παραπέμπει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Έτσι, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και αναφέρθηκε σε ένα project που επίσης συζητιέται πολύ τελευταία, το GNTM και τις διαγωνιζόμενες.

Συγκεκριμένα είπε: «Η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι στην ψυχή του και τα ψεγάδια μας βρίσκονται στον χαρακτήρα μας. Δεν κάνω παρέα με όμορφους εξωτερικά ανθρώπους αλλά με όμορφους εσωτερικά. Να, προχθές έβλεπα μια κοπέλα στο GNTM και είπα στον Γιάννη: “Όσο όμορφη και να είναι αυτή η κοπέλα, πόσο άσχημη μοιάζει στα μάτια μου”. Είναι η αλήθεια μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι κάποια κορίτσια θα έπρεπε να φύγουν. Δεν αξίζουν που βρίσκονται εκεί και που τους δίνεται το βήμα. Ναι μεν το επάγγελμα είναι πολύ σκληρό, αλλά το να δίνεις βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν ευγένεια ψυχής και ήθος δεν είναι σωστό. Η showbiz θέλει ήθος και όταν κάποιοι άνθρωποι δεν το έχουν, δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα πάνε μπροστά».