Το bullying που δέχεται η μεγάλη κόρη της αποκάλυψε η Μπέτυ Μαγγίρα

Τον σχολικό εκφοβισμό που υπέστη η μεγαλύτερη κόρη της αποκάλυψε στον αέρα της τηλεοπτική της εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις και το ξέσπασμα στα κοινωνικά δίκτυα που έκανε η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη σχετικά με το byllying που υπέστη ο γιος της και την στιγμή που είχε «ανάψει» στο πλατό της εκπομπής «I love Σουκου» η συζήτηση για το θέμα η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της κόρης της και πώς την βίωσε η ίδια.

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη, μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει, κι επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο. Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα».

Και συνέχισε:

«Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δεν τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό, να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει».

Δείτε βίντεο:

newsbreak.gr