Το πρώτο μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη μετά τον τραυματισμό της – «Την… πάτησα από τον Νώντα»

Χωρίς «Φως στο Τούνελ» απόψε μετά τον τραυματισμό της Αγγελικής Νικολούλη – Το πρώτο μήνυμα της δημοσιογράφου

Η Αγγελική Νικολούλη τραυματίστηκε από τον ίδιο της τον γάτο μέσα στο σπίτι της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά και να απουσιάζει από το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 7 Απριλίου.

«Φως στο Τούνελ» χωρίς Αγγελική Νικολούλη δεν γίνεται και έτσι η εκπομπή δεν θα προβληθεί απόψε και ανανεώνει το ραντεβού της για μετά το Πάσχα στις 21 Απριλίου 2023.

Η δημοσιογράφος έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά τον τραυματισμό της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της (anikolouli.gr) στο οποίο εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και έστειλε τις ευχές της στους φίλους της εκπομπής.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη:

«Φίλοι μου,

Τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας. Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σας στέλνω ευχές καρδιάς για ένα καλό και ξέγνοιαστο Πάσχα. Ο συμβολισμός των ημερών με την απόδοση του θείου δράματος αλλά και η λύτρωση με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ας είναι η αφορμή να πλημμυρίσουν οι ψυχές μας από φως και ελπίδα.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα αρνητικά σε θετικά και να αναγεννηθούμε μέσα από τα χτυπήματα και μαθήματα της ζωής. Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω: Όλοι μέσα μας έχουμε μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, που αν την αντλήσουμε και τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για εμάς και για τους γύρω μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα φώτα του αμέσως μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Καλή Ανάσταση!

Με την Αγάπη μου,

Αγγελική.»

newsbomb.gr