Τραγωδία με 10χρονη στην Πάφο: Ο παππούς δεν πρόλαβε να αποτρέψει το κακό

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 10χρονου κοριτσιού να διασταυρώσει πολυσύχναστη λεωφόρο σε κεντρική περιοχή της Πάφου. Το μικρό κοριτσάκι, παιδί αλλοδαπών που διαμένουν μόνιμα στην Πάφο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίσθηκε κρίσιμα. Για τρεις ώρες οι γιατροί στο Νοσοκομείο Πάφου έδιναν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν τελικά.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο παππούς της 10χρονης τη συνόδευε από το σχολείο της μέχρι τη διάβαση πεζών της λεωφόρου, προκειμένου να διασταυρώσει το δρόμο για να μεταβεί στο σπίτι της. Βέβαιος ότι από την διάβαση πεζών το παιδάκι δεν διέτρεχε πλέον κίνδυνο, ο παππούς άφησε την εγγονή του και επέστρεψε πίσω. Δυστυχώς όμως, υπό συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα τη μικρή πριν προλάβει να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου, με προσωπικά είδη που κρατούσε να έχουν σκορπιστεί στην άσφαλτο μεγεθύνοντας την εικόνα της τραγωδίας.

Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε γύρω στις 2.30μμ. Αυτοκίνητο που κινείτο στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου στην Πάφο, με οδηγό 70χρονη γυναίκα, παρέσυρε την άτυχη μικρή ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει τη λεωφόρο. Στη σκηνή μετέβη άμεσα ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Πάφου, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηριζόταν από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ σοβαρή και για τρεις σχεδόν ώρες έδιναν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως, αυτό δεν έγινε κατορθωτό, με το 10χρονο κοριτσάκι να αφήνει τελικά την τελευταία του πνοή. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες της νέας τραγωδίας.

Πηγή: pafosnet.com