Τραγωδία στα Τέμπη: “Λύγισε” η αδερφή της 22χρονης Ιφιγένειας – “Μας είπαν ότι κατέβηκε από το τρένο, που είναι;”

Ενώ οι έρευνες για τον απεγκλωβισμό επιβατών από τα τρένα που συγκρούστηκαν στα Τέμπη συνεχίζονται, μεταξύ των αγνοουμένων βρίσκεται και η 22χρονη Ιφιγένεια την οποία αναζητά η οικογένειά της που μένει στα Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με την αδερφή της, που μίλησε στον ΑΝΤ1, η 22χρονη ταξίδευε στο βαγόνι 3 και θα κατέβαινε στο Πλατύ. Οι συγγενείς της την αναζητούν από την ώρα που έγινε το δυστύχημα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

“Είναι πολύ δύσκολο” είπε, κλαίγοντας η νεαρή κοπέλα, η οποία δήλωσε ότι μίλησε με την αδρφή της προτού ανέβει στο τρένο. Στη συνέχεια, η 22χρονη πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της διαδρομής, λέγοντάς της ότι είναι καλά και ότι ταξιδεύει μαζί με το αγόρι της.

“Κανείς δεν μας ενημέρωσε. Το μάθαμε από τον αδερφό του αγοριού της” συνέχισε, εμφανώς ταραγμένη, υπογραμμίζοντας ότι το αγόρι της αδερφής της βρέθηκε. “Είναι καλά. Με ένα σοβαρό έγκαυμα στο χέρι αλλά είναι καλά” σημείωσε, εξηγώντας ότι το νεαρό αγόρι απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

“Κανείς δεν μας βοηθάει. Οι γονείς μου πήγαν στη Λάρισα. Τους διώξανε. Πήραν DNA και τους διώξανε” συνέχισε, επισημαίνοντας ότι η αδερφή της είχε ολοκληρώσει σπουδές τουριστικών στη Ρόδο και το καλοκαίρι είχε πάρει το πτυχίο της.

“Μου έχουν στείλει μήνυμα 100 άτομα ότι η αδελφή μου έχει κατέβει από το τρένο. Μετά πού πήγε; Ποιος μπορεί να μας πει πού πήγε. Πού είναι; Εάν είναι καλά, δεν είναι καλά, δεν ξέρουμε” κατέληξε.

Πηγή: thetoc.gr