Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους; Ψευτοφουσκωτούλη»

Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου για τον τραγουδιστή και το Survivor All Star.

Όταν η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο για το με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί, απάντησε τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Όταν μάλιστα ενημερώθηκε για το ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει ακόμα μέσα στο παιχνίδι, τότε δήλωσε: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου

Αναρτώντας δύο stories στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος έγραψε: «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος έγραψε: «Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος: