Τρομερή πατέντα: Πουκάμισο με… πορτάκι εμβολιασμού [Βίντεο]

Υπουργός πήγε για το εμβόλιο κατά του Covid-19 με ειδικό πουκάμισο.

Τις εντυπώσεις έκλεψε υπουργός στη Ρουμανία, που πήγε να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το… κατάλληλο πουκάμισο. Θα μπορούσε να είναι μια ιδέα βγαλμένη από τα βίντεο του… ΑΜΑΝ teleshopping, αλλά η αλήθεια είναι πως προέκυψε από ανάγκη άλλων περιοχών.

Ο υπουργός Παιδείας Σορίν Σιμπεάνου πήγε στο στρατιωτικό νοσοκομείο για το εμβόλιο, φορώντας ένα πουκάμισο που είχε… πορτάκι για το εμβόλιο. Αποφεύγοντας να φωτογραφηθεί ημίγυμνος ή με φανέλα, απλά άνοιξε το ειδικό «πορτάκι», το οποίο ανοίγει και κλείνει με σκρατς.

Αμέσως προκάλεσε έκπληξη το πουκάμισό του, με τον ίδιο να μην οικειοποιείται την πατέντα. Αντίθετα, αποκάλυψε ότι έμαθε για αυτό το κόλπο στις χώρες του τρίτου κόσμου, που βρέθηκε για λογαριασμό του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Είμαι ένας από αυτούς που είναι ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για την πράξη του εμβολιασμού από όλες τις απόψεις. Έχω επισκεφθεί περισσότερες από 70 χώρες όπου απαιτούνταν συγκεκριμένοι εμβολιασμοί για αυτές τις περιοχές, οπότε κατάφερα να προετοιμαστώ και για αυτή την περίσταση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πουκάμισο με… πορτάκι εμβολιασμού:

Πηγή: onsports.gr