Τρύφωνας Σαμαράς: Σκέφτομαι να αποχωρήσω από το J2US

Ενοχλημένος με την κριτική που του άσκησε η Δέσποινα Βανδή για την εμφάνισή του στο Just the 2 of us εμφανίστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δεν μου άρεσε ότι έγινε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση, ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και πάω να κοροϊδέψω! Αυτό νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Ούτε δήλωσα ποτέ τραγουδιστής, το κάνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, να περνάμε ωραία, να διασκεδάζουμε τον κόσμο, να γελάμε. Δεν πήγα ούτε στο X Factor ούτε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να δηλώσω τραγουδιστής», ανέφερε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ στη συνέχεια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το show:

«Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση νομίζω πως ήταν άκομψο. Αφού με έκαναν να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και θα συνεχίσω στο σόου να σας πω την αλήθεια. Εντάξει, ωραίο να σου λένε κάποιες παρατηρήσεις αλλά όχι και να σε προσβάλλουν έτσι! Το σκέφτομαι αρκετά! Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω».

Πηγή: newsbeast.gr