Τζένη Μπαλατσινού: Η μέλλουσα μανούλα ποζάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Τζένη Μπαλατσινού, που μέσα στον Δεκέμβριο θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Κικίλια.

Πιο κομψή και όμορφη από ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού!

Η όμορφη παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο ένα αγόρι, ενώ έχει άλλα ακόμη 3 παιδιά, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η γοητευτική εγκυμονούσα παρουσιάστρια συνεχίζει δυναμικά να εργάζεται και να ετοιμάζει αρκετά projects τα οποία θα δούμε σε λίγο καιρό ολοκληρωμένα, απολαμβάνοντας την όμορφη περίοδο που διανύει.

Σήμερα ωστόσο πόζαρε σήμερα στο φωτογραφικό φακό της φωτογράφου Κατερίνας Τσατσάνη και το αποτέλεσμα ήταν απλά εκπληκτικό αλλά και αναμενόμενο αφού η μέλλουσα μανούλα είναι χρόνια στο χώρο της μόδας, μπροστά και πίσω από τα φώτα.

Μπαλατσινού φωτογράφιση

Η ίδια ποζάρει καθισμένη σε μια καρέκλα, φορώντας ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα, με τα εντυπωσιακά της πόδια να κλέβουν τις εντυπώσεις, με το αποτέλεσμα να είναι η επιτομή της κομψότητας και του στυλ.

Μπαλατσινού

Αξίζει να αναφερθεί πως η φωτογράφιση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και σε λίγο καιρό η Τζένη Μπαλατσινού θα ανακοινώσει όλο το consept του νέου αυτού project!

φωτογράφιση ΜπαλατσινούΕντυπωσιάζει η Τζένη Μπαλατσινού

Πηγή: Mylife.com.cy