Βασίλης Καρράς: Οι γυναiκες της ζωής του – Σύζυγος και κόρη, έμειναν δίπλα του μέχρι το τέλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς. Ο λαϊκός ερμηνευτής που με τις μεγάλες του επιτυχίες, έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ενώ στο τέλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με τον οργανισμό του να μην τα καταφέρνει.

Έχοντας στην πλάτη του μια τεράστια καριέρα, ο Βασίλης Καρράς, προτιμούσε να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, καθώς κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα media.

Παντρεμένος επί 45 χρόνια με την σύζυγό του, Χριστίνα, οι φορές που ο Βασίλης Καρράς είχε αναφερθεί στη γυναίκα της ζωής του ήταν ελάχιστες.

Ο Βασίλης Καρράς με τη σύζυγό του

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή.

Ο Βασίλης Καρράς με την κόρη του

Το 2019 η οικογένεια είχε βιώσει μια από τις πιο έντονες στιγμές. Η κόρη του Βασίλη Καρρά και της Χριστίνας ντύθηκε νύφη, προκαλώντας συγκίνηση στον λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Στο πλευρό του μέχρι το τέλος

Τον τελευταίο χρόνο αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του Βασίλη Καρρά. Η οικογένειά του, η οποία βρισκόταν πλάι του, μέχρι το τέλος, είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να τηλεφωνούν στο σπίτι, θέλοντας έτσι να προστατέψει τον σύζυγό της, προκειμένου να μην δημιουργηθεί η παραμικρή αναστάτωση.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 5:00 απόγευμα της Κυριακής (24/12), ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες. Έπασχε από κορωνοϊό, ενώ έδινε και μάχη με τον καρκίνο.

 

Πηγή: www.tilestwra.com