Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με τον Σπύρο θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν το κάναμε για το ριάλιτι»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor και μίλησε για το παιχνίδι και την επεισοδιακή σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα. Δήλωσε ότι της λείπει ήδη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για όσα πέρασε μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης. Ένα από τα πιο τρανταχτά στιγμιότυπα της παίκτριας ήταν η σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, η οποία δεν κράτησε και πολύ όμως δε μάθαμε ποτέ αν θα κρατήσει έξω από το παιχνίδι.

Η αποχώρηση της παίκτριας από το παιχνίδι ήταν σοκ για εκείνη, καθώς δεν αισθανόταν ότι θα αποχωρούσε, σε αντίθεση με τον Μαρτίκα, ο οποίος ήταν σίγουρος ότι εκείνος θα έφευγε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω να δούμε πως θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε ταιριάξαμε, αν όχι καλώς», σημείωσε το μοντέλο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λόγια του φαρμακοποιού, ο οποίος δήλωνε στο συμβούλιο ότι δεν τον νοιάζει αν φύγει η Βρισηίδα, «Το δεν με νοιάζει δεν το εννοούσε, το έλεγε για τα μάτια του κόσμου, το έλεγε για την ομάδα», είπε η παίκτρια.

«Νομίζω πως μα βλέπανε απειλητικά, γιατί πίστευαν ότι αυτό θα μας κρατήσει στο ριάλιτι … Δεν το κάναμε για το ριάλιτι εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί», τόνισε το μοντέλο για τη σχέση της μέσα στο παιχνίδι με τον Σπύρο Μαρτίκα. «Μου ζήτησε συγγνώμη και τα ξαναβρήκαμε, όχι εντελώς ερωτικά, ότι ξαναμιλάμε και τώρα μπορούμε να ξαναδιεκδικήσουμε ο ένας τον άλλον», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα για την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη η ίδια υποστήριξε ότι «Δεν είναι στην Αμερική μπορώ να έχω μια σχέση εξ αποστάσεως και αν ο άνθρωπός σου σε θέλει θα κάνει τα πάντα και αν πάει σοβαρά εγώ είμαι από τις κοπέλες που θα ακολουθήσω τον σύντροφό μου»

Φάνηκε παράλληλα υπομονετική και υποστηρικτική σε αυτή τη σχέση που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι, δηλώνοντας ότι της λείπει ήδη ο παίκτης της κόκκινης ομάδας. «Θα περιμένω να βγει γιατί θέλω να τον δω. Μου λείπει ήδη και θα περιμένω να δούμε τι θα γίνει έξω.»

Επίσης η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για τη φιλία της με την Ασημίνα αλλά και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, ο οποίος οφειλόταν στην πείνα και την κούραση του παιχνιδιού. Δεν είχε πρόβλημα με την Ναυσικά δήλωσε το μοντέλο και θεώρησε ότι όλο αυτό οφειλόταν σε όσα είχε πει η Μυριέλλα για εκείνη στην Ασημίνα.

newsbomb.gr