Ξεσπά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το πάρτι φοροδιαφυγής στο γάμο της: «Ήταν “καρφωτή” από γκόμενα που ζηλεύει»

Στις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής στον γάµο της, απαντά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μέσω της εφημερίδας Secret και τη Σάσα Σταμάτη δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «∆εν µπορεί κανένας να αµαυρώνει το δικό µου όνοµα».

Μετά τις δηλώσεις για το κόστος γάμου αλλά και τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής για τις εταιρείες που συνεργάστηκε το ζευγάρι, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεκαθαρίζει: «Εγώ δήλωσα ότι “ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000”, όχι ότι «πλήρωσα 50.000». Άλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ».

Ο χλιδάτος γάµος της Ελίζαµπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεµονίδη µπήκε στο µικροσκόπιο της ΑΑ∆Ε µέσω της µεγάλης προβολής που είχε στα social media.

Οι πολλές αναρτήσεις στάθηκαν η αφορµή να ενεργοποιηθεί το ειδικό λογισµικό που σκανάρει τα social media και µε τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθµου οι ελεγκτές της ΑΑ∆Ε άρχισαν να εντοπίζουν τους συντελεστές του γάµου και της δεξίωσης, διαπιστώνοντας ότι δεν έχουν κοπεί παραστατικά για τις υπηρεσίες που προσέφεραν. Ακόµα και τα δώρα του γάµου, σύµφωνα µε τον νόµο, υπόκεινται σε φόρο.

«Πάθαµε σοκ»

Η Ελίζαµπεθ Ελέτσι σε συνέχεια των δηλώσεών της στη «Secret» βάζει τα πράγµατα στη θέση τους: «Στην αρχή, µε τον σύζυγό µου πάθαµε σοκ στο άκουσµα της λέξης “φοροδιαφυγή”, αλλά µετά, όταν µιλήσαµε µε τον δικηγόρο µας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεµήσαµε, γιατί δεν έχουµε κάνει κάποιο έγκληµα.

Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Εκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν.

∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ.

Εγώ δήλωσα ότι “ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000” όχι ότι “πλήρωσα 50.000”. Αλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ. Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου».

«Τροµοκρατήθηκε»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κρύβει ότι στην αρχή ο σύζυγός της και γιατρός-παθολόγος, Νεκτάριος Λεµονίδης, τροµοκρατήθηκε: «Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει», καταλήγει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά τον σάλο και τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής.

tlife.gr