Ξέσπασμα Γιώργου Καραμίχου: «Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει;»

Γιώργος Καραμίχος: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον «ακατανόμαστο δικηγόρο». Η νέα επιστολή που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά ενάντια όλων. Αυτή η κίνηση του κ. Κούγια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Στην επιστολή του, ο γνωστός ποινικολόγος στοχοποιεί τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Κατερίνα Καινούργιου. Ο ίδιος κάνει λόγο για «δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων», ενώ απείλησε με μηνύσεις και αγωγές τους καταγγέλλοντες για τους σε βάρος τους βιασμούς από τον πελάτη του. Βέβαια μετά το τεράστιο κύμα συμπαράστασης στην παρουσιάστρια του Open ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του, υποστήριξε ότι δεν αναφερόταν στην Καινούργιου, παρά το γεγονός ότι την «φωτογράφησε».

Λάβρος ο Καραμίχος: «Φτάνει, πάρτε θέση!»

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, με ανάρτησή του στο Instagram, σημειώνει ότι μέχρι τώρα η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους για τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο: «Κανένας από το Υπουργείο Πολιτισμού ή την κυβέρνηση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη της τοποθέτησης χωρίς διαγωνισμό ενός επικίνδυνου ανθρώπου στο τιμόνι του εθνικού θεάτρου».

Μάλιστα, αρνούμενος να γράψει το όνομα του ποινικολόγου, ο Γιώργος Καραμίχος προτείνει μέχρι και άρση της άδειας επαγγέλματος: «Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει για τις ομοφοβικές και αντικοινωνικές απειλές του; Μια απαγόρευση επαγγέλματος ίσως; Μαζί με τη συμβολική παραίτηση της υπουργού πολιτισμού; Φτάνει ρε, πάρτε θέση!!!» έγραψε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ξέσπασμα Γιώργου Καραμίχου: «Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει;» - Εικόνα 1

Πηγή