Ζήνα: Η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης σειράς είναι 51 ετών, έγινε ξανθιά και παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή

Ζήνα: Πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες ξένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ζήνα μεγάλωσε γενιές και γενιές, με τα κατορθώματα και τις περιπέτειές της. Πρόκειται για την ηρωίδα της γνωστής και αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, «Zena the warrior princess».

Εκτός από την Ελλάδα, η Ζήνα αγαπήθηκε και σε πολλές και διάφορες περιοχές του κόσμου. Το βέβαιο είναι πως όταν ξεκινούσε κάποιος να δει τα επεισόδια της σειράς, δεν υπήρχε περίπτωση να βαρεθεί ή να τον πάρει ο ύπνος.

Οι λόγοι ήταν αρκετοί, αλλά απλοί. Η Ζήνα προσπαθούσε να βγάλει πέρα διάφορες και δύσκολες αποστολές. Πολλές φορές μάλιστα βρισκόταν μπλεγμένη σε δύσκολες καταστάσεις. Η ηθοποιός της πασίγνωστης σειράς ήταν η Lucy Lawless.

Στη σειρά παρουσιάζονταν ως μία εκπληκτικά όμορφη γυναίκα, με μαύρα μαλλιά. Διέθετε ωραίο και ευλύγιστο κορμί, ενώ είχε πολλές και καλές τεχνικές πολέμου για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της. Οι αντίπαλοί της μπορεί να ήταν, είτε κάποιοι κακοί, αλλά πολύ καλοί πολεμιστές, είτε κάποια άγρια και παράξενα τέρατα, με τρομερές δυνατότητες.

Ζήνα: Η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης σειράς είναι 51 ετών, έγινε ξανθιά και παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή - Εικόνα 1

Η Lucy Lawless αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Η εμφάνιση, οι κινήσεις της και οι υποκριτικές ικανότητές της, γοήτευαν το τηλεοπτικό κοινό. Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα, η ηθοποιός βρίσκεται στην ηλικία των 50 ετών, παραμένοντας ωστόσο το ίδιο όμορφη, με τα νιάτα της.

Ζήνα: Η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης σειράς είναι 51 ετών, έγινε ξανθιά και παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή - Εικόνα 2

Ζήνα: Η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης σειράς είναι 51 ετών, έγινε ξανθιά και παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή - Εικόνα 3

Πηγή