«Ζω ακόμα με τα χρήματα από το Ευτυχισμένοι μαζί» [Βίντεο]

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο, είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό πριν χρόνια από τον ρόλο της στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου”, η ηθοποιός εκμυστηρεύεται ότι τα χρήματα τότε ήταν πολύ καλά και δε διστάζει να αποκαλύψει ότι ακόμα και σήμερα, εκείνα τα χρήματα τη βοηθούν σε δύσκολες περιόδους.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κος Χαρίτος, κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από τη χαρά μου. Μου είπε «σε θέλω για ένα ρόλο περίπου 40 επεισόδια, μέσα στη φυλακή, το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να βάψεις τα μαλλιά σου», δεν υπήρχαν πολλές ξανθιές εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.

Έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ’ άλλα Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν… ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσει.Και εγώ, όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος αλλά ότι είχα κάποιο δίκιο σε αυτό κρίμα που έκανα», αποκαλύπτει για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: topontiki.gr