Ζώδια: Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου! (27-28/7)

Ποιοι θα είναι τυχεροί στον ερωτικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Δείτε αναλυτικά τις αισθηματικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, έχει ο καιρός γυρίσματα λένε και πραγματικά αυτό το διήμερο σε ανταμείβει για όλα όσα έζησες μέχρι τώρα. Αφήνεις πίσω σου, οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα, κρατάς σε απόσταση άτομα που δεν σου στάθηκαν όταν είχες τόσο άγχος αφήνεις πίσω σου έγνοιες και ξεκινάς να ζεις ένα ανέμελο διάστημα. Η Σελήνη περνά στους Διδύμους και σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Η σχέση σας άντεξε τα χτυπήματα από τις Εκλείψεις σας αξίζει να περάσετε ένα υπέροχο διήμερο.

Κριέ μου είσαι εδώ και πολύ καιρό παρά με την μοναξιά; Αυτό το διήμερο με την Σελήνη να περνά στους Διδύμους και την Αφροδίτη στον Λέοντα ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικών συναναστροφών. Να θυμάσαι πως ανάμεσα στα άτομα αυτά ένα θα είναι και ο υποψήφιος-μελλοντικός σύντροφός σου. Να έχεις κεραίες ανοιχτές και τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί πρέπει να διακρίνεις ανάμεσα στο πλήθος το ένα και μοναδικό άτομο που θα φέρει την ευτυχία στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Απίστευτα όμορφο διήμερο σε περιμένει Ταύρε μου, να περιμένεις θετικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που κυρίως έρχεται στο δεσμό σου είναι η ισορροπία και πραγματικά ηρεμεί τα ταραγμένα εδώ και καιρό νερά. Το Σαββατοκύριακο αυτό, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, θα ανταλλάξεις ρομαντικά και ερωτικά λόγια. Επίσης το διήμερο αυτό επιφυλάσσει και ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, ενώ η αποδοχή και ο θαυμασμός από εκείνο είναι κάτι παραπάνω από ορατά.

Για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση, δεν αποκλείεται να σου έρθει μεγάλη τύχη στα ερωτικά σου το διήμερο αυτό. Ετοιμάσου να κάνεις γνωριμία η οποία θα αλλάξει τροχιά την ερωτική σου ζωή για πάντα, θα γίνει πιο συντροφική, τρυφερή και γεμάτη εκπλήξεις. Ετοιμάσου για απρόσμενες αλλαγές οι οποίες θα είναι μόνιμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε το διήμερο αυτό είναι γεμάτο αποκαλύψεις και ανατροπές. Το ταίρι σου αλλά και εσύ ετοιμάζεστε για διακοπές ή για κάποιες αλλαγές στο δεσμό σας. Θα σε εξιτάρει η αλλαγή στη διάθεσή σου και το πόσο αισιοδοξία αισθάνεσαι. Με την Αφροδίτη να περνά στον Λέοντα και την Σελήνη να είναι στους Διδύμους φαντάζει το τελείωμα του Ιούλη σαν μια πόρτα που ανοίγει στο μέλλον, σαν να γυρνάτε σελίδα με το ταίρι σου και να αφήνετε πίσω σας, ότι αρνητικό ζήσατε.

Για εσένα Δίδυμε μου το διήμερο αυτό και με την Σελήνη να είναι στους Διδύμους και την Αφροδίτη να περνά στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Θέλω να έχεις το νου σου διότι ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου και σας συνδέει κάτι φιλικό μπορεί να αισθάνεται πράγματα για εσένα και εννοώ ερωτικά. Αν αυτό το διήμερο θελήσεις να βγεις βόλτα ή κάποια έξοδο με φιλικά σου άτομα να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για μια απίστευτη νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ταλαιπωρημένε μου Καρκίνε, το διήμερο αυτό για εσένα είναι υπέροχο! Το Σαββατοκύριακο αυτό καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και αυτές δεν θα είναι λίγες. Πέρασες ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, οπότε αυτό το διήμερο θέλεις να αλλάξουν όλα. Περιμένεις πολλά από το ταίρι σου το Σαββατοκύριακο αυτό, θες να αισθανθείς με κάθε τρόπο την συντροφικότητα και τη συμπαράσταση. Σίγουρα θα λάβεις όλα εκείνα που σου έλειψαν εδώ και μεγάλο διάστημα.

Για εσένα Καρκίνε μου που δεν έχεις κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό σου φέρνει δυνατές ερωτικές ευκαιρίες για να απομακρύνεις με κάθε τρόπο την μοναξιά που αισθάνεσαι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνεις στο σπίτι, βγες να διασκεδάσεις, να χορέψεις, να πιείς και κυρίως να φλερτάρεις.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου αυτό το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου και την Σελήνη στον Δίδυμο μόνο χαρές και πανηγύρια σε περιμένουν. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή εκεί έρχεται ο αισθησιασμός και η φαντασία που έλειπε από τη σχέση σου. Μιλάμε Λέοντα μου για ένα καυτό διήμερο και η αισιοδοξία σου είναι ικανή να παρασύρει το αντικείμενο του πόθου σου σε μονοπάτια που μέχρι τώρα δεν είχατε διαβεί.

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου, αυτό το διήμερο Λέοντα μου ετοιμάσου να κατακτήσεις τα θέλω σου. Μην ξεχνάς πως είσαι Λέων, που κυνηγά και κυριαρχεί στο ερωτικό του θήραμα. Ακριβώς αυτό θα συμβεί, αρκεί να μην μείνεις στο σπίτι και να είσαι κοινωνικός-ή και δεν θα υπάρξει ερωτικός στόχος που δεν μπορεί να κατακτηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, το διήμερο αυτό, έχεις να περιμένεις θεαματικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό το Σαββατοκύριακο σε μεταμορφώνει κυριολεκτικά, αφήνεις πίσω σου (έστω και για λίγο) τις αναστολές και τα ταμπού που δεν σου επέτρεπαν να νιώθεις ελευθερία και εκδηλώνεις με κάθε τρόπο τα συναισθήματα σου, απέναντι στο ταίρι σου. Όποια σκέψη και αν περνά από το μυαλό σου για τον-την σύντροφό σου, την εκφράζεις με κάθε τρόπο και αυτό είναι πραγματικά λυτρωτικό από μόνο του.

Για εσένα Παρθένε μου, που δεν έχεις μια σχέση το τελευταίο διάστημα το διήμερο αυτό έρχεται για να τα σαρώσει όλα. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα νιώσεις ή μάλλον πιο σωστά θα απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό την ελευθερία σου. Ξέρω δεν έχεις μια σχέση αλλά το να νιώθεις ο εαυτός σου και όχι καταπίεση σε ένα κοινωνικό σύνολο είναι πραγματικά το πιο όμορφο συναίσθημα. Αυτό γίνεται αντιληπτό από άτομα που θα συναντήσεις σε έξοδο σου και φυσικά θα είναι λόγος και αφορμή να σε ερωτευθούν.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ με την Αφροδίτη να περνά στον Λέοντα αυτό το διήμερο έρχονται πολύ όμορφες και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Είναι ένα άκρως χαλαρωτικό διήμερο και η ανάγκη σου να αφήσεις πίσω σου όλη την πίεση της εβδομάδας είναι ορατή από τον-την σύντροφό σου. Αναλαμβάνει δράση να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να αισθανθείς ηρεμία. Είτε μια ρομαντική και γεμάτη αγάπη βραδιά, είτε μια μίνι απόδραση, όποιο και αν είναι το σχέδιο από το ταίρι σας θα περάσετε υπέροχα!

Υπέροχο το διήμερο αυτό για εσένα Ζυγέ μου, που δεν είσαι σε μια σχέση, με την Αφροδίτη να περνά στον Λέοντα, η τύχη είναι με το μέρος σου. Θα δεχθείς πολυάριθμες προτάσεις για εξόδους, κοινωνικές εκδηλώσεις και βόλτες με φιλικά σου άτομα. Εξυπακούεται ότι αποδέχεσαι την πιο δελεαστική και φοράς τα καλά σου για να περάσεις ένα πολύ όμορφο και ερωτικό διήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, το διήμερο αυτό βρίσκεις τη χαμένη ισορροπία στο δεσμό σου. Η αισθηματική σου ζωή βρίσκει τη γαλήνη, ηρεμία και ισορροπία. Αν είχες μια διαφωνία με το ταίρι σου αν για κάποιο θέμα δεν μπορούσατε να βρείτε την χρυσή τομή και να συνεννοηθείτε έρχονται μεγάλες λύσεις. Μιλάμε για ένα τρυφερό και αγαπησιάρικο Σαββατοκύριακο να ασχοληθείτε με το ταίρι σας , να αφιερώσετε χρόνο και εκείνο φυσικά σε εσάς.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια αξιόλογη σχέση, το διήμερο αυτό μπορεί να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Αν είσαι έτοιμος-η να αποχωριστείς την εργένικη ζωή, τότε το Σαββατοκύριακο αυτό μπορείς να επενδύσεις σε κάτι πολύ καλό και αξιόλογο. Είσαι σε θέση να κάνεις μια πολύ δυνατή και σημαντική γνωριμία; Σκέψου πολύ καλά πριν πεις το μεγάλο «ναι».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικό και ιδιαίτερα καυτό για εσένα Τοξότη μου θα είναι το διήμερο αυτό. Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και σου χαρίζει λάμψη, γοητεία και ανεβασμένη διάθεση. Είναι ένα διήμερο που θα έχεις πολλά να κάνεις και να ζήσεις και εννοώ με το ταίρι σου. Η χαρά και η αισιοδοξία σου γίνεται αφορμή να έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που αγαπάς και να αφήσετε πίσω ότι αρνητικό και αν ζήσατε. Είναι το πιο ιδανικό Σαββατοκύριακο για να ενωθείτε με τον άνθρωπο σου ξανά και πιο δεμένα από ποτέ.

Προσοχή – προσοχή, το διήμερο αυτό με την Αφροδίτη να περνά στον Λέοντα, το ερωτικό σκηνικό αλλάζει για εσένα. Ξεχνάς τη μοναχική ζωή που μέχρι τώρα έκανες, αφήνεις πίσω σου τον εργένικο τρόπο σκέψης και υποδέχεσαι με μεγάλη χαρά πρόσωπο που υπόσχεται να μην σε κάνει να βαρεθείς ποτέ. Μπορεί να το γνωρίσεις μέσα στο διήμερο ή μπορεί να πρόκειται για πρόσωπο που ήδη ξέρεις. Σημασία έχει ότι δημιουργείς μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε το τελείωμα του Ιούλιου σου χαρίζει πολλές ανάσες ανακούφισης και ξεγνοιασιάς. Πας ή έρχεται το ταίρι σου πιο κοντά σε εσένα, βρίσκεις την χρυσή τομή μέσα στο διήμερο αυτό για ένα θέμα σας που σας κρατούσε σε απόσταση. Είναι ένα σημαντικό διήμερο για την σχέση σου, διότι θα γυρίσετε σελίδα σαν ζευγάρι, θα γίνει η σχέση σας πιο συντροφική, πιο αληθινή και πιο ποιοτική.

Μεγάλες αλλαγές θα θελήσεις να κάνεις Αιγόκερε μου το διήμερο αυτό. Μιλάω για εσένα που δεν διαθέτεις μια σχέση αλλά θα θελήσεις να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για έναν μεγάλο έρωτα. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν είτε στην εξωτερική σου εμφάνιση είτε και ακόμη στον τρόπο που σκέφτεσαι, θα γίνεις πιο δεκτικός, πρόσχαρος αλλά και συγκαταβατικός σε μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διήμερο αυτό αγαπημένε μου Υδροχόε ετοιμάσου για κοσμοϊστορικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Δίδυμο, αρχικά έρχεται στη σχέση σου η ηρεμία και η γαλήνη. Μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να επικοινωνήσεις με ερωτικό και παθιασμένο τρόπο. Νιώθεις με κάθε τρόπο πως έχεις βρει το άλλο σου μισό και αυτό αφορά ακόμη και εσένα που διαθέτεις μια πολυετή σχέση.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση, τώρα με την Αφροδίτη να περνά στον Λέοντα και την Σελήνη να είναι στον Δίδυμο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο τομέας που επηρεάζεσαι πιο πολύ φυσικά και είναι ο ερωτικός. Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις μια νέα γνωριμία, να μην συναντήσεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να σκιρτήσεις. Δώσε μεγάλη βάση στο Σαββατοκύριακο αυτό γιατί με αυτές τις αστρολογικές όψεις πας για δεσμό σοβαρό.

ΙΧΘΥΣ

Για εσένα Ιχθύ μου που διαθέτεις μια σχέση έρχεται ένα διήμερο με πολύ ευχάριστες στιγμές. Η ανακούφιση σου είναι μεγάλη και ο Ιούλιος θα σε αποζημιώσει με κάθε τρόπο για τα όσα αρνητικά συμβάντα σου έφερε είτε στη σχέση σου είτε γενικότερα. Θα αισθανθείς ότι σου έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος και όλη εκείνη η αρνητική ενέργεια που είχε έρθει με τις εκλείψεις απομακρύνεται με κάθε τρόπο. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να γίνεται ξανά ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Για εσένα Ιχθύ μου που είσαι μόνος-η σου έχω πολύ θετικά νέα, ένα πρόσωπο θα σου κάνει άκρως κολακευτικά σχόλια μέσα στο διήμερο. Θα δεχθείς λοιπόν ένα πολύ όμορφο φλερτ το οποίο αν δεν απορρίψεις θα περάσει σε ερωτική επίθεση. Μπορεί να το γνωρίζεις το άτομο αυτό εδώ και πολύ καιρό μπορεί επίσης και να είναι μια γνωριμία που θα κάνεις μέσα στο διήμερο αυτό. Σημασία έχει πως η ερωτική σου ζωή αλλάζει και μάλιστα με μόνιμο χαρακτήρα.

 

 

Πηγή: e-zwdia.gr