Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 10 έως 16 Ιανουαρίου 2022

Κριός
Αυτήν την εβδομάδα τα επαγγελματικά και η εξέλιξή τους βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρό σου και αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου. Κάποιες πλανητικές όψεις εφιστούν την προσοχή σου ώστε να αποφύγεις τους εκνευρισμούς. Απόφυγε τις συγκρούσεις και διαφωνίες με ανώτερους σου και μετρίασε την ανυπομονησία σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις το καλό προφίλ σου και να μην κλονίσεις την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό σου. Κράτησε μακριά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από όλα όσα σου δημιουργούν άγχος και μην ξεσπάς επάνω του τα νεύρα σου. Είναι η πηγή ενέργειάς σου κι από αυτόν αντλείς δύναμη στα δύσκολα.
Για σένα που είσαι μόνη, σε φροντίζει η Αφροδίτη αυτήν την εβδομάδα κυρίως στο δεύτερο μισό της. Ρομαντικές νέες γνωριμίες προκύπτουν στον δρόμο σου που υπόσχονται πολλά.

Ταύρος
Αν και δημιουργική η νέα εβδομάδα έχει και τις εντάσεις της που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις φέρνουν και δημιουργούν ανατροπές του προγράμματός σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά προς τα συμφέροντά σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να σε απασχολούν προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς όλα κινούνται ομαλά. Πολλές θετικές όψεις ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή. Τον ελεύθερο χρόνο σου αφιέρωσέ τον στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν λειτουργεί βοηθητικά και φέρνει ευκαιρίες.

Δίδυμοι
Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου γίνονται και εμμονή. Εάν εξαιρέσεις κάποια μικρά εμπόδια στη διεκπεραίωση και ολοκλήρωση του προγράμματός σου, όλες οι άλλες όψεις της εβδομάδας λειτουργούν βοηθητικά. Ο Ερμής, ο Ουρανός και ο Δίας σου δίνουν τη θετική τους ενέργεια από τις θέσεις που βρίσκονται και καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί εξυπηρετεί τα σχέδιά σου. Διαχώρισε τα προσωπικά από τα συναισθηματικά και διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τώρα αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας δεν χάλασε και ο κόσμος. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου κάτι καλό έρχεται για να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και απλά άστο να εξελιχθεί.

Καρκίνος
Δύσκολες υποθέσεις σου αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να τις διαχειριστείς και να τις διεκπεραιώσεις στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς οι όψεις λειτουργούν πιο βοηθητικά για εσένα. Μικρές εντάσεις στα εργασιακά θα πρέπει να τις αποφύγεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου έχουν την τάση να σε επηρεάζουν και συναισθηματικά σαν αποτέλεσμα να νιώθεις απογοήτευση. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου κάνε ένα delete στα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν. Απόλαυσε το πάθος, τη γαλήνη και την ηρεμία που σου παρέχει. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φροντίζει για σένα και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Λέων
Ξεκίνα αισιόδοξα την εβδομάδα σου έχοντας υπόψη σου πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδιά σου, οι οποίες όμως είναι προσωρινές. Οι πλανήτες σου χαρίζουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα, για αυτό και εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς κατευθύνεις και τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες. Εμπιστεύσου τον και πέρνα όμορφες στιγμές μαζί του που φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Στο κάτω κάτω έχεις επιλέξει να είναι ο άνθρωπός σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που προκύπτει πιθανά μέσα από τις επαγγελματικές συναναστροφές σου μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό, για αυτό έχε τα μάτια και τα ραντάρ σου ανοιχτά.

Παρθένος
Οι πλανήτες και το σύμπαν σε γεμίζουν ενέργεια, δύναμη και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Από την άλλη, κάποιες δυσαρμονικές όψεις εφιστούν την προσοχή σου σε θέματα καρδιάς. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε εκνευρισμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη της επικοινωνιακής ικανότητας και ευελιξίας σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

Ζυγός
Αρκετή κούραση φαίνεται να νιώθεις αυτήν την εβδομάδα, κυρίως ψυχολογικά. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεσή σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Κάποιες ενέργειες δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη. Κάποιες ενέργειες δεν ευνοούν επαγγελματικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς δημιουργούν εντάσεις και διαφωνίες. Τακτοποίησε πιθανές παρελθοντικές εκκρεμότητες έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και εμπιστεύσου τη τυφλά.

Τοξότης
Η νέα εβδομάδα καθιστά και απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για αγορές ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν αναπάντεχα. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιβαρύνει την ψυχολογία και ρίχνει τις επιδόσεις σου. Από την Τετάρτη όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα δίνοντας διαύγεια στο πνεύμα σου. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του ή τα έξοδα που πιθανά προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.

Αιγόκερως
Σπίτι και οικογένεια αυτήν την εβδομάδα σε χρειάζονται και επιβάλλεται να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τους υψηλούς τόνους. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητά σου αυτήν την εβδομάδα. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου και δεν θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειας σου. Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις τους φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που το κλίμα είναι πιο ευνοϊκό. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδια σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις επιδιώξεις και επιθυμίες σου. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαχώρισε τα πράγματα και μην τον αδικείς λέγοντάς του πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνισή του και να σε ταράξει ευχάριστα.

Ιχθύες
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί εκνευρισμό και πιθανές διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διατήρησε τον έλεγχο και μη διαταράσσεις την ψυχολογία σου. Αυτού του είδους οι σχέσεις για σένα είναι σημαντικές και έχεις την τάση να λειτουργείς ενοχικά. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να παίζει με τα νεύρα σου. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις και απόφυγε τους υψηλούς τόνους. Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι πολλές και θα πρέπει να παραμείνεις νηφάλια και ήρεμη. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό διατήρησε ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι όψεις της Αφροδίτης σε εκπλήσσουν ευχάριστα αυτήν την εβδομάδα.

Πηγή: tlife.gr