Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/2)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σου σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποδειχτεί μια πραγματική όαση στη μέση μιας άγονης γης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσουν να συμβαίνουν θαύματα σήμερα. Τα πιθανά σενάρια είναι να ξεκινήσεις μια καινούρια και εξαιρετικά αρμονική ρομαντική σχέση -αν είσαι single, να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου που είσαι σε διάσταση, να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να επιλύσεις χρόνια προβλήματα και διαφωνίες με το σύζυγό σου. Δεν αποκλείεται ακόμη να αποφασίσεις σήμερα από κοινού με το ταίρι σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος του Άρη θα σε ευνοήσει σύντομα. Δεν υπάρχει λόγος να βασανίσεις με σκέψεις το μυαλό σου για ανύπαρκτα ή ανούσια προβλήματα. Είναι σημαντικό να επιτρέψεις στο σώμα σου που εξαντλείται από τη σκληρή δουλειά της εβδομάδας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να ξεκουραστείς, ενώ περιβάλλεσαι από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Επίσης θα σου έκανε καλό να αλλάξεις το σκηνικό, με το να επισκεφτείς μέρη και τοποθεσίες καινούριες στις εξόδους σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η θέση του Κρόνου δίνει ευκαιρίες. Υπάρχει περίπτωση πολλές από εσάς σήμερα να αισθάνονται ότι έλκονται από τον κίνδυνο. Ίσως να διαθέτεις το γενναίο πνεύμα και το κουράγιο που απαιτείται, αλλά καλό είναι να είσαι και λίγο προσεκτική. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο υπόσχεται να σου προσφέρει γαλήνη και διασκέδαση. Καλό είναι να επισκεφθείς ή να βρεθείς με παλιούς φίλους, να έρθεις σε επαφή με έναν από τους συγγενείς σου ή να παρακολουθήσεις μια πολιτιστική εκδήλωση. Αν είσαι single, είναι μια πολύ καλή μέρα για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα σου χαλάει την ψυχολογία. Μπορεί να βιώσεις την αίσθηση της αρμονίας σήμερα, τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους γύρω σου. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο όταν αποβάλεις την απαισιοδοξία σου. Μην είσαι εσωστρεφής και σταμάτησε να ψάχνεις για ελαττώματα στους γύρω σου. Σταμάτα να γκρινιάζεις για τις ατυχίες σου και εστίασε στα θετικά που σου συμβαίνουν. Υπάρχουν. Θα ήταν καλό να αφιερώσεις κάποιο χρονικό διάστημα για τον εσωτερικό σου κόσμο και την ισορροπία σου, με το να επισκεφθείς ενδεχομένως ένα ιερό μέρος ή να κάνεις μια καλή πράξη, βοηθώντας κάποιον που έχει ανάγκη.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.